onsdag 24 februari 2010

Sol sol

Idag tog vi chansen, sol och skönt väder så vi fikade ute för första gången iår. Visst är vi tokiga men det var härligt.
Sen blev det ett tränings pass i grannen backe, upp och ner, upp och ner. Somnar nog skönt ikväll eller rättare sagt nu.


Lucas gick ut på gärdet och försvann till midjan,va snö det är....

Även felix försvann, var tog felix vägen?????
Vi har haft en underbar dag ute i två timmar sen gick solen ner och det blev kallt.
Vi har även en tråkig nyhet, vi har idag fått svar från dokton att lucas våran älskade son har celiaki= gluten tål inte vete, korn och råg. Fy nu får han dras med det hela livet och hela våran värld med mat måste ändras. Jag berättade för honom idag, så han vet när han får annan mat imorgon på dagis. Han fick smälta det lite för han blev ledsen och ville att pappa skulle vara med på dagis imorgon. Sen sa jag att han inte kunde äta bullar och kakor då sa han till mig, då får du baka sånt som jag kan äta. Vilken förnyftig kille. Klart att mamma och pappa gör allt för sin son.





2 kommentarer:

  1. Så det var celiaki. Inte rolig, nej. Men får hoppast det fungerer med maten, för er alla, när ni har blivit vana! Men det är ju klart, det är en utmaning nu i början...
    Kramar till er alla!!

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt!!! Självklart jätte jobbigt i början, men det löser sig ju!! O man kan ju leva som vanligt sen när man vet vad man kan o inte kan äta!! Det är ju ingen JÄTTE farlig åkomma!! Väldigt MÅNGA lever ju med det!! Så detta fixar ni!! ;0)
    Ser ut som ni haft en KANON dag!! Visst är det HÄÄÄRLIGT med solen o lite värme?? ;0)
    KRAMAR!!

    SvaraRadera