lördag 11 september 2010

Utan barn

När man är utan barn så är helgerna de mest ensamma. Är så otroligt tomt och ensamt helst på kvällarna.
Det är jobbigt att man inte har något nätverk som man kan umgås med när man är själv. Man vill inte tränga sig på hos vännerna. Jag orkar inte fråga hela tiden tycker att vänner ska kunna fråga om vi ska göra något. Men tyvärr har jag inga såna vänner då undrar man har jag några vänner förrutom i skolan????

3 kommentarer:

  1. Förstår att det känns jobbigt!! Men ibland måste man själv fråga!! Bjud hem vänner till dig!! Fixa nåt gott att äta, spela spel, bara prata o umgås!! Tyvärr bor du ju lite långt bort, annars hade du kunnat komma hit ibland o umgås!!
    KRAMAR!!

    SvaraRadera
  2. Men det är just de, alla "mina" vänner har familjer och man vi inte tränga sig på. Jag orkar inte hela tiden tränga mig på. Det är jobbigt. Fick ett sms av en vän idag och hon undrade hur det var hon trodde att jag skulle höra av mig i helgen när jag var ledig för en fika men jag ställer då mig frågan varför hörde inte hon av sig. Jag bara undrar.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det kanske är så att folk är VAA vid att DU hör av dig.. Säg det till dom att du vill/tycker att dom kan höra av sig oxå!!
    Hoppas att du hade en trevlig helg i alla fall! ;0)

    SvaraRadera